Staart

TERÄKSISET TUOTTEET

KEITTIÖVEITSET

  • säilytä veitsien terät erillään toisistaan esim. magneettisessa seinätelineessä tai veitsitukissa.
  • pese ja kuivaa veitset jokaisen käytön jälkeen
  • älä pese veitsiä astianpesukoneessa
  • käytä mielellään puista työlautaa, joka on pehmeämpi kuin esim. muovinen
  • tylsän veitsen saa jälleen teräväksi käyttämällä timanttiteroitinta
  • huolla teroituspuikkoa kuten veitsiäkin. Teroituksessa syntyvä metallipöly voi tukkia veitsen ja heikentää teroitusjälkeä

 

KATTILAT, PAISTINPANNUT, KULHOT

  • teräsastiat ovat turvallisia, kestäviä ja helppohoitoisia
  • vain suola ja hyvin voimakkaat hapot voivat vahingoittaa teräsastiaa, siksi suola onkin hyvä lisätä kiehuvaan veteen
  • mikäli astian pohjaan on palanut ruokaa, keitä siinä pesuaineliuosta (1 dl pyykinpesujauhetta ja 1l vettä) tai käytä teräksen puhdistusainetta.
  • teräksen pinnassa näkyvät sateenkaaren värit johtuvat äkillisestä lämpötilan muutoksesta. Värit häviävät käytössä, mutta astiassa kuumennettu etikkaliuos nopeuttaa palautumista.
  • valkoiset pilkut teräksen pinnassa johtuvat kalkkipitoisesta vedestä. Keitä astiassa etikkaliuosta, huuhtele ja kuivaa.
Terästuotteet

 


 

 

Eteläkauppatori 2, 28100 PORI     puh. 02 633 2620     fax 02 641 4289     Ma-pe 9 - 17.30, la 9 - 14     info(@)anttiairio.fi

Antti Airio Facebookissa